BVKwadraat
ANDERS DENKEND EN
ONAFHANKELIJK

ENERGIEPRESTATIEADVIES

In het Energieprestatieadvies (EPA) staat zwart op wit hoe energiezuinig een woning of utiliteitsgebouw is. Vanaf 1 januari 2008 zijn eigenaren van woningen en andere gebouwen verplicht om bij verkoop of verhuur een energielabel te overhandigen aan de koper of nieuwe huurder. Het label is alleen te verkrijgen via een gecertificeerde adviseur.

EPA-W EN EPA-U

BVKwadraat beschikt over zowel een EPA-U- als een EPA-W-gecertificeerde inspecteur en is dus officieel bevoegd om het energielabel voor uw utiliteitsbouw of woning vast te stellen. Dit is een belangrijke aanvulling op onze andere aan de woningbouw gerelateerde diensten, zoals woningkeuringen en ondersteuning op het gebied van onderhoud en beheer. Vooral bij de aan- of verkoop van een woning neemt BVKwadraat u een aantal essentiële zaken uit handen!

ENERGIELABEL

Net zoals bij de energielabels voor huishoudelijke apparaten wordt bij de labels voor EPA-U (Energieprestatieadvies Utiliteitsgebouw) en EPA-W (Energieprestatieadvies Woningbouw) gebruikgemaakt van de klassen A tot en met G. BVKwadraat beschikt over de vereiste certificering om voor elk type gebouw of woning de vereiste gegevens te verzamelen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

010-458 86 85